PITOPALVELU YLÖJÄRVELLÄ


Mutalan Helmestä voit tilata toiveidesi mukaisen pitopalvelun sekä yrityksesi tilaisuusiin että perhejuhliin! Meiltä onnistuu sekä pienemmät kokoustarjoilut että isommat cocktail-tilaisuudet tai buffeet ruokailut. Tarjoiluissa otamme mukaan tarvittavat ruoka-aineallergiat sekä rajoitteet, ja teemme maistuvat ja näyttävät tarjoilut.

Kokous- ja juhlatila Ylöjärvellä

Kahvila-ravintolastamme voitte varata pienempiin kokouksiin tai tapaamisiin tilan ja tarjoilut. Meidän tunnelmallisesta kahvila-ravintolasta löytyy tilat yhteensä noin 60 henkilölle. Aukioloaikojen ulkopuolella voit varata koko tilan käyttöönne.

Pitopalvelu yritysten tapahtumiin

Mutalan Helmi voi tehdä ja toimittaa pitopalvleuna tarjoilut yrityksen tapahtumiin. Voimme suunnitella toiveidenne mukaiset tarjoilut mm.
  • buffet-aamupala kokoukseen / tapahtumaan
  • lounasruokailut ja jälkiruokakahvit
  • coctail-tilaisuudet
  • asiakastilaisuuksien tarjoilut
  • TyKy- ja TyHy-päivien ruokailut

Pitopalvelu perhejuhliin

Tilaa Mutalan Helmestä tarjoilut pitopalveluna perhejuhliin! Onko tulossa kaste- tai rippijuhla vai vietetäänkö perheessänne valmistujaisia? Tilaamalla pitopalvelusta tarjoilut perheesi juhliin, pääset itse nauttimaan ja juhlimaan, etkä vietä aikaasi keittiössä!

Esimerkkejä pitopalvelusta

Olemme toteuttaneet sekä pienempiin perhejuhliin että isoihin hääjuhliin maittavat ja näyttävät kokonaisuudet. Katso Instagramista toteuttamiamme kakkuja ja muita herkkuja!