PITOPALVELU YLÖJÄRVELLÄ


Toistaiseksi teemme tilausruokia, kakkuja ym. pääasiassa noudettavaksi. Sovittaessa voimme myös toimittaa tilaukset asiakkaan ovelle. Valitettavasti pitopalvelukokonaisuuksia emme tällä hetkellä tarjoa. Näin pyrimme minimoimaan mahdolliset Korona-altistumiset. Kiitos ymmäryksestä!

Mutalan Helmestä voit tilata toiveidesi mukaisen pitopalvelun sekä yrityksesi tilaisuusiin että perhejuhliin! Meiltä onnistuu sekä pienemmät kokoustarjoilut että isommat cocktail-tilaisuudet tai buffet ruokailut.

Tarjoiluissa otamme mukaan tarvittavat ruoka-aineallergiat sekä rajoitteet, ja teemme maistuvat ja näyttävät tarjoilut. Voit tulla paikanpäälle katsomaan valmiita menu-ehdotuksia tai pyytää sellaisen sähköpostilla. Räätälöimme kuitenkin jokaisen tilauksen erikseen asiakkaan toiveiden mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan Teidän tilaisuuteen sopivat tarjoilut.

Voitte joko kertoa, mitä haluaisitte tarjottavan ja laskemme tälle hinnan, tai voimme yhdessä suunnitella tarjoilun Teidän omaan budjettiin sopivaksi.

Kesä on ravintolamme sesonkiaikaa kiireisimmillään. Siksi tarjoamme kesä- ja heinäkuisin tilaisuuksiin tarjottavat vain noutona tai toimituksella (tarvittaessa esillelaitto). Elokuusta toukokuuhun voimme palvella myös isomilla pitopalvelukokonaisuuksilla.

Kokous- ja juhlatila Ylöjärvellä

Kahvila-ravintolastamme voitte varata pienempiin kokouksiin tai tapaamisiin tilan ja tarjoilut. Meidän tunnelmallisesta kahvila-ravintolasta löytyy tilat yhteensä noin 60 henkilölle. Aukioloaikojen ulkopuolella voit varata koko tilan käyttöönne.

Meillä on täydet anniskeluokeudet sekä mm. äänentoistolaitteisto. Järjestettävissä myös karaoke tai esim. bändi/esiintyjä.

Pitopalvelu yritysten tapahtumiin

Mutalan Helmi voi tehdä ja toimittaa pitopalveluna tarjoilut yrityksen tapahtumiin. Voimme suunnitella toiveidenne mukaiset tarjoilut mm.
  • buffet-aamupala kokoukseen / tapahtumaan
  • lounasruokailut ja jälkiruokakahvit
  • coctail-tilaisuudet
  • asiakastilaisuuksien tarjoilut
  • TyKy- ja TyHy-päivien ruokailut

Pitopalvelu perhejuhliin

Tilaa Mutalan Helmestä tarjoilut pitopalveluna perhejuhliin! Onko tulossa kaste- tai rippijuhla vai vietetäänkö perheessänne valmistujaisia? Tilaamalla pitopalvelusta tarjoilut perheesi juhliin, pääset itse nauttimaan ja juhlimaan, etkä vietä aikaasi keittiössä!

Esimerkkejä pitopalvelusta

Olemme toteuttaneet sekä pienempiin perhejuhliin että isoihin hääjuhliin maittavat ja näyttävät kokonaisuudet. Katso Instagramista toteuttamiamme kakkuja ja muita herkkuja!